Welkom bij mijn nieuwe blog!
Hier wil ik jullie op de hoogte brengen van mijn laatste visagie projecten zodat ik ook bijvoorbeeld alvast foto’s kan laten zien. Daarnaast ben ik van plan regelmatig over nieuwe of aan te bevelen make-up producten te schrijven en leuke make-up weetjes en tips en tricks door te geven. Als je het leuk vind om te volgen, schrijf je dan in.

Als visagist wil je je breed inzetbaar maken en van alle markten thuis zijn. Daarom heb ik besloten om mij nu ook toe te gaan leggen op de verkoop van make-up. Voor mijn workshops gebruik ik altijd een heel fijn merk; Golden Rose. Een merk dat prima vergelijkbaar is met merken als Lóreal en Max factor maar dan heel betaalbaar omdat er geen dure reclame voor wordt gemaakt. Het wordt uitsluitend door schoonheidssalons, kapsalons en visagisten verkocht. Tot nu toe kon ik deze producten altijd regelen op bestelling. Maar het blijkt dat vrouwen, make-up (kleuren) die ze op  advies proberen en prettig vinden, graag direct willen aanschaffen en meenemen. Daarom heb ik nu een prachtige display bij Golden Rose aangeschaft met testers voor tijdens de workshop en een kleine voorraad om direct te kunnen leveren.

Ben best een beetje trots. Wat vinden jullie ervan?

Groetjes,  Sandra