Hebben jullie hem al zien rijden? De RTV WEST tram in Den Haag? Via fotografe Irene Dral en reclamebureau Noclichés in Den Haag kreeg ik de opdracht, alle radio- en tv-presentatoren van TV West op te maken. Foto’s van alle presentatoren zouden op een tram worden geplaatst. Om ze spontaan op de foto te krijgen werd geen middel geschuwd. Ieder kreeg requisieten om “iets” mee te doen; een wekker, een bal of een ADO Den Haag sjaaltje om mee te zwaaien, een koptelefoon etc.. Fotografe Irene lachte, flirte, knipte met haar vingers, haalde werkelijk alles uit de kast om iedereen op zijn best op de plaat te krijgen (geloof mij, hilarische taferelen soms ☺). En volgens mij is dat gelukt! Ik vond het concept van NoClichés’ Wouter er al erg leuk en origineel uitzien maar het uiteindelijke resultaat vind ik echt super!!! Hij rijdt nog een paar jaar door Den Haag dus wie weet kom je hem een keer tegen…