Na een aantal try out opnames, heb ik van Ewing Oil Producties, Chris Vijn opdracht gekregen om de visagie en haarstyling te doen voor 10 afleveringen van de talkshow Beleggen International van ING Investment Management.

Deze talkshow over beleggen is interessant voor zowel de amateur / particuliere belegger als voor professionals op dit gebied. En wordt online uitgezonden op http://www.fonds.nl/index.php/fonds-nl-tv/beleggen-international    De  show is opgezet in het zelfde format als Sport International op tv. Gespreksleider is Wilfred Genee en Pieter Wind is zijn vaste gast. Ik ben hun vaste visagiste Daarnaast zijn er iedere keer 2 of 3 wisselende gasten. De  show is vlot en informatief. Men wil het beleggen voor iedereen begrijpelijk en aantrekkelijk maken. Professionele beleggers zijn vooral ook geïnteresseerd in de mening van Belegger en beurscommentator Pieter Wind.

Ik vind het ontzettend leuk om voor deze show de make-up te mogen doen en daarmee de kijkje te krijgen achter de schermen van een tv show. Ook interessant natuurlijk om bekende Nederlanders te ontmoeten en op te maken zoals o.a. Wilfred Genee, Maarten van Rossum, Johan Derksen, Raoul Heertje en Willem Vermeend.