Altijd leuk als je als visagist opdracht krijgt om de visagie te mogen doen voor de cover van een magazine. Deze keer mocht ik 3 actrices opmaken voor OSCAR; het magazine van de Koninklijke Schouwburg in Den Haag.

De koninklijke schouwburg heeft haar restaurant, Brasserie Wasserman, helemaal gerestyled en wilde het magazine en de foto’s de sfeer geven van uitgaan en je toch thuis voelen in hun restaurant.  Het is inderdaad een erg sfeervolle inrichting! Drie actrices, Debbie Petter, Oda Spelbos en Esther Scheldwacht,  die alle drie een solovoorstelling hebben, waren uitgenodigd om te komen “eten”.

Als visagist werk je altijd op locatie en weet je dus van te voren nooit waar je komt te werken (Ik weet inmiddels alles van flexibele werkplekken☺) Deze keer mocht ik mijn make-up uitstallen midden in het restaurant. De actrices waren ontzettend aardig en gezellig om mee te werken (“doe maar wat jij denkt dat mooi staat”).

cover Oscar, Koninklijke Schouwburg

Ondertussen werd er een feestelijk gedekte tafel klaargezet met de prachtigste hapjes van de chefkok. De dames mochten aanschuiven, kregen een glas wijn en een hapje en kletsten honderduit. Volgens mij hoefde hiervoor niet geacteerd te worden. Ze hadden het prima naar hun zin.  Ondertussen sloop fotografe Ilona Kamps om het drietal heen en klikte er lustig op los. Kortom het was een relaxte fotoshoot en dat zie je volgens mij ook aan de foto’s. Mission Accomplished!

Visagie Sandra van Uffelen