Benodigdheden: Een avondje voor jezelf, badjas, sisalhandschoen, gezichtsscrub crème, voedend haarmasker, rol huishoudplastic, 2 liefst warme, handdoeken, bodylotion, verzorgend gezichtsmasker, nagelriemolie, handcrème, tissues of keukenpapier en nachtcrème.

Tijdens het douchen scrub je je lichaam stevig met een sisalhandschoen om alle dode huidcellen te verwijderen. Gebruik voor je gezicht een zachte scrubcrème. Na het douchen, haar droogdeppen met een handdoek. Je kunt je haar nu insmeren met een haarmasker. Neem een stuk plastic folie en draai dat om je haar tot het helemaal ingepakt is. Zet hier overheen de een warme droge handdoek om je hoofd vast; Door de warmte zal het masker nog beter intrekken. Breng nu je gezichtsmasker aan. Masseer wat nagelriemolie in je nagelriemen en smeer je handen flink in met handcrème. Hierover kun je eventueel ook een stuk plastic folie doen. Ontspan je lekker en laat alles ± 20 minuten intrekken. Haal met tissue of keukenpapier het masker grotendeels van je gezicht en de niet ingetrokken handcrème van je handen. Spoel hierna alles onder de douche af (douche niet te warm en niet te lang want dat droogt je huid juist weer uit). Droog jezelf lichtjes af en smeer je lichaam van top tot teen in met bodylotion. Nu je huid nog warm is, wordt de lotion gemakkelijk opgenomen. Nu nog een nachtcrème op je gezicht en je bent super gehydrateerd, geurig en heerlijk zacht. Welterusten!

Model; Judy, Foto; Larysa Dodz, Make-up; Sandra van Uffelen Visagie