Bruiden willen op hun huwelijksdag graag een feestelijke make-up maar ze willen ook graag zichzelf blijven.. Bruidsvisagie is dan ook niet zomaar iets. Bruidsmake-up moet goed bij je passen (je wilt graag dat je liefste je die dag wel herkent..), feestelijk maar toch natuurlijk zijn en ook van ’s morgens tot ’s avonds mooi blijven zitten.

Een proefsessie voor je bruidsvisagie en haarstyling is onderdeel van de voorpret van het huwelijksfeest. Als visagiste overleg ik eerst wat voor make-up je gewend bent en wat je wensen zijn. Dan kijken we naar de stijl van je jurk (modern, romantisch etc..) en de kleuren van je bruidsboeket. Ik geef dan een advies voor de make-up die aansluit bij je wensen en mooi staat bij je gezichtsvorm en de kleur van je ogen. De proefmake-up wordt aangepast tot je volmaakt tevreden bent.  Door gebruik te maken van speciale primers, fixaties en mijn professionele hoog gepigmenteerde materialen, zal je make-up  tijdens de trouwdag de hele dag mooi blijven.

Vraag naar mijn bruidsinformatieblad Bruidsvisagie en -kapsels. Mail naar sandravanuffelenvisagie@gmail.com    Regio Den Haag – Westland – Rotterdam