Ik werd benaderd door de organisatie van de BBrave Fanclub in Rotterdam. Of ik een beautyteam kon regelen voor de Fanclubdag  met Visagie, Haarstyling, Nailart en Stempeltattoo’s voor de meiden.

Even ter info; BBrave is een Nederlandse boyband van 5 jongens van een jaar of 16. Ze zijn bij elkaar gebracht tijdens de opnames van X factor waar ze als groep de derde plaats behaalden. Sindsdien hebben ze veel succes, vooral onder meiden (Braviours :-)) van 12 tot 17 jaar.

 

 

Er zouden zo’n 800 meiden  komen dus we konden lekker aan de slag. Met beautyteam Ria, Annelies en Irene hadden we een mooie beautyhoek gevormd. Er werden hysterische taferelen verwacht (niet voor ons maar voor de jongens,  die daar een concert zouden geven…) dus wij stonden klaar met oordoppen.

 

 

Zelf heb ik nooit veel op met hysterie dus ik was erg benieuwd naar wat ons te wachten stond. Tijdens de gehele middag konden de meiden langskomen om hun haar, make-up en/of nagels te laten doen en om een stempeltattoo te laten zetten. Tot het concert  was het lekker druk maar ging het er gemoedelijk aan toe. Maar daarna ging het dak er bijna af. Zo gauw de meiden een glimp van de jongens opvingen gingen ze volledig uit hun plaat. Gillen?! Niet normaal!! Onze oordoppen waren niet overbodig. Om dit thuis te kunnen uitleggen, heb ik ter illustratie een filmpje gemaakt van dit fenomeen. Ik vond dit echt hilarisch om mee te maken namelijk. See for your self op mijn facebook pagina. (misschien wil je ook gelijk liken?)

https://www.facebook.com/photo.php?v=802754049735876

Ik maak zo nogal eens wat grappige dingen mee tijdens mijn werk en heb me daarom voorgenomen om af en toe daar ook eens wat over te schrijven hier. Hoop dat jullie het leuk vinden..

Hebben jullie een event waar je een enthousiast en professioneel beauty team op wilt inzetten. Bekijk mijn event site of de beauty team pagina op deze site