Yeah! Het festival seizoen is weer begonnen! En bij je zomerse outfit hoort een bijpassend kapsel. Niet te stijf en formeel natuurlijk maar lekker messy, nonchalant.

♥ Spuit wat droogchampoo in je haar om het wat ruiger te maken en zet bijvoorbeeld krullen. Eenmaal op het veld, zijn je krullen wat uitgezakt en heb je natuurlijke wave in je haar. Kleurige doek of hoofdband in en klaar ben je.

♥ Of maak een hoge knot door eerst een paardenstaart hoog op je hoofd te maken en je haar de tweede keer niet helemaal door het elastiek te halen maar in een “lus” te houden. Laat de uiteinden lekker rommelig uitsteken en zet de lus /knot hier en daar vast met speldjes.

♥ Nog steeds hot zijn ook de vlechten of visgraatvlechten. Maak dunne vlechten aan de zijkanten van je gezicht, leg ze beiden over je hoofd en zet ze aan de andere kant achter je oor vast als een (dubbele) hoofdband.

Of maak eerst een (hoge) paardestaart en maak daarvan een vlecht. Om de vlecht wat minder stijf te maken, trek je hem hier en daar een beetje uit elkaar. Draai hem nu rond het elastiek en zet hem vast met schuifspeldjes. Je kunt je zomerse knot nog opsieren met een leuke bloem of vlinder.

Rock it girls!

TIP:Zou je graag meer met je haar willen leren doen? Goed leren krullen, vissegraadvlechten, opsteken op verschillende manieren, invlechten etc… Organiseer dan met een paar vriendinnen mijn haarstylingsworkshop bij je thuis en leer heel veel nieuwe kapsels. http://www.workshops4beauty.nl