Kortgeleden las ik over dit product van Clarins: De Radiance Eclat Golden Glow Booster.  Met een paar drupjes, gemengd met je dagcreme zou je een lekkere zonnige teint kunnen krijgen. Mmm, dat klonk eigenlijk te mooi om waar te zijn. Mijn gezicht wordt namelijk niet gemakkelijk bruin en in de herfst, winter én voorjaar heb ik vaak een flinke blush nodig om er gezond uit te zien. Geen punt natuurlijk want dat is zo gedaan. Maar het valt me op dat ik er in de zomer met een bruin kleurtje toch nog gezonder en beter uitzie.

Nu zijn er tegenwoordig veel nieuwe bruin-zonder-zon-producten; sprays, crèmes, en zelfs handige, met lotion-gedrenkte doekjes. Het grote nadeel  daarvan vind ik dat je er toch gemakkelijk wat vlekkerig uit kan zien en vooral dat het een vervelende, niet frisse geur heeft.

Terug naar Clarins. Ik dacht; “Dat wil ik toch eens proberen”. En wauw, wat een superproduct!! Ondanks dat het een grijze saaie dag is, zie ik er binnen een paar uur uit of ik een hele dag in de zon heb gezeten.

Je schudt het kleine flesje eerst goed. Het heeft een kliksysteem waardoor je precies een druppel kunt afmeten.  Voeg 3 druppels toe aan je dagcreme en meng deze goed door elkaar. Dit op je gezicht en hals aanbrengen en klaar! Met een paar uur heb je een gezonde teint, zonder vlekken en zonder vervelende geur*. En elke volgende dag kun je bijvoorbeeld 1 druppel toevoegen, als je tevreden bent over de teint of 2 of 3 als je meer kleur wilt. (vergeet niet daarna goed je handen te wassen om bruine vlekken te voorkomen)

*Super ook dat ik mijn altijd witte hals ook eens kan bijkleuren zodat deze niet zo afsteekt.

Overbodig zeker dat ik Clarins Golden Glow Booster (€25,-) een geweldige aanrader vindt?!

(overigens heb ik geen aandelen van Clarins :-), ik verkoop het product niet en ik heb het flesje ook zelf gekocht; dit is mijn eigen, onafhankelijke mening)

Volg me ook op instagram: http://instagram.com/sandravanuffelenvisagie of like mijn pagina op facebook: https://www.facebook.com/VisagisteHaarstyliste

 

Conclusie:

-Verpakking: Mooi stevig karton met glanzende afwerking en mooie afbeelding, bijna sjiek.

-Productverpakking: mooi glazen flesje wat mooi staat in je badkamer of make-uphoekje

-Product: Top;  Doet wat het belooft, werkt gemakkelijk en praktisch

-Houdbaarheid: Kleur houdt paar dagen aan als je geen nieuwe druppels meer toevoegt. Het verdwijnt omdat je met het afhalen van je make-up ook de dode huidcellen verwijdert.