Op je huwelijksdag wil je dat alles echt tot in de puntjes verzorgd is. Je hebt al een prachtige jurk maar een mooie make-up en feestelijk kapsel maken het natuurlijk helemaal af. Voor een bruidsarrangement kun je terecht bij Sandra van Uffelen Visagie & Haarstyling uit De Lier.

Ik kom bij jou thuis bijv. in  in Den Haag, Wassenaar, Rijswijk of Delft, zodat je op de huwelijksdag niet eerst nog de deur uit hoeft, maar lekker rustig in je eigen omgeving gestyled kunt worden voor je in je jurk stapt..

♥ Mijn persoonlijke werkwijze:

Op je huwelijksdag mag je make-up feestelijk en stralend zijn maar je wilt wel jezelf blijven. Een proefsessie voor je bruidsmake-up en haarstyling is onderdeel van de voorpret van jullie huwelijksfeest. Eerst overleggen we wat voor make-up je gewend bent en wat je wensen zijn. En waar je gaat trouwen? In Naaldwijk, Delft of Nootdorp? Dan kijken we naar de stijl van je jurk (modern, romantisch etc..) en de kleuren van je bruidsboeket. Je krijgt van mij hierop een advies voor de make-up die aansluit bij je wensen en mooi staat bij jouw gezicht, ogen. We gaan dan een proefmake-up zetten en deze aanpassen tot je tevreden bent. Ik maak hiervan foto’s en aantekeningen zodat ik het op jullie grote dag precies kan herhalen. Door gebruik te maken van speciale primers, fixaties en mijn professionele, hoog gepigmenteerde materialen, zal je make-up de hele dag mooi blijven. De lipstick die we gebruiken krijg je op je trouwdag mee zodat je deze zelf kunt bijwerken.

Jouw bruidskapsel

Ook voor je bruidskapsel geldt dat het mooi bij de vorm van je gezicht en bij je jurk moet passen én de hele dag goed moet blijven zitten. We nemen de tijd om hiervoor het mooiste resultaat te bereiken en ik gebruik specifieke materialen voor het voorbereiden en de fixatie zodat je kapsel ook s’ avonds nog prachtig is.

Groetjes, Sandra

vanuit De Lier (het Westland)