Bruidsvisagie in Naaldwijk (Het Westland)

Veronique Naaldwijk bridal make up
Veronique, Foto: Sarah Duif

Het is mei en het trouwseizoen is weer begonnen. Laatst had ik een bruid doorgekregen via de bruidsfotografe, met wie ik regelmatig samenwerk. Of ik de bruidsmake-up en -kapsel (bruidsarrangement) kon verzorgen van Sylvia, een prachtige dame uit Naaldwijk. Fijn om een keer dichtbij te werken omdat ik meestal bruiden heb uit Delft, Den haag of Rotterdam!

Toen de bruid helemaal tevreden was met haar look, konden het bruidspaar alvast zorgeloos (om make-up en feestkapsel) van hun dag gaan genieten. Eerst in Poeldijk, waar de fotoreportage zou plaatsvinden, en daarna weer naar het Heilige Geesthofje in Naaldwijk Centrum voor de trouwceremonie..Ook haar moeder en haar zus wilden graag een feestmake-up. Ik verzorg meestal ook makeup van de gasten omdat ze dan toch al bij de bruid aanwezig zijn in Naaldwijk. (Ze kwamen uit Het Westland, De Lier en Honselersdijk dus lekker dichtbij) en dan graag een keer professioneel opgemaakt willen worden. Soms geeft het bruidspaar het ook wel cadeau aan de ceremoniemeester(es) of getuigen. Als het in het schema past, kan ik dit aansluitend aan de bruid doen en vaak verzorg ik dan ook gelijk hun haarstyling. Als de bruid opgehaald wordt kan het bruidspaar alvast beginnen aan de bruidsreportage en ik kan dan verder met de gasten. Als ze klaar zijn kunnen zij direct door naar de trouwlocatie.

Het was prachtig weer en dan kan er niet veel meer fout gaan. Het feest was in Honselersdijk bij

Bruidskapsel Simone Rotterdam
Foto Maarten Thiebou, Rijswijk

de Wollebrand. Ik heb daar ‘s avonds nog een make-up touche up gegeven omdat de bruid voor de avond smokey eyes wilde. Haar bruidskapsel nog even mooi bijgewerkt en ze kon weer verder feesten. Met mooi weer feesten op een terras aan het water. Ze zagen er super gelukkig uit en zo te zien was het een fantastisch feest!

 

Note: Omdat de trouwfoto’s meestal even op zich laten wachten heb ik hier een aantal foto’s gebruikt van eerdere bruiden..

Ga jij trouwen en zoek je een bruidsstyliste? bekijk even mijn bruidspagina.

2 Responses

  1. Sandra van Uffelen

    Jammer dat je dit niet eerder had kunnen lezen Sandra. Dan had ik de bruidsmeisjes kunnen doen :-). Ik hoop dat iedereen er toch fantastisch uitzag en dat je een hele mooie bruiloft hebt gehad. Heb je vriendinnen die gaan trouwen, dan hoop ik dat je mijn naam wilt doorgeven.

    Hartelijke groet, Sandra van Uffelen

  2. Sandra

    Wat fijn dat je ook de kapsels en make-up van de gasten wilt doen. Bij mijn bruiloft dit jaar, wilde mijn kapster alleen maar bruidskapsels doen. Zelf had ik graag gehad dat mijn bruidsmeisjes een beetje hetzelfde
    bruidskapsel als ik zouden hebben. Nu heeft mijn zus dit geprobeerd door dezelfde haaraccessoires te bestellen en een soort gelijk kapsel bij mijn nichtjes te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.