Arrangement bruidsvisagie en -kapsel

Ik heb ook dit jaar weer vele bruiden een prachtige “bruids look” mogen geven. Na het “bruidsseizoen” is het tijd om weer even alles op orde te brengen.  Foto’s te vernieuwen, teksten aanpassen en na te denken over wat ik volgend jaar wil doen. Ik bedacht dat het leuk zou zijn om een aanbieding te maken voor vroegboekers; bruiden die in 2017 hun bruidsmakeup en -kapsel bij mij willen boeken.

Visagie en haarstyling Sandra van Uffelen, design jurk Pearl Dronkers

Visagie en haarstyling Sandra van Uffelen, design jurk Pearl Dronkers

 

Aanbieding

Wie vòòr 1 januari 2017 mijn complete bruidsarrangement boekt (bruidsmakeup en bruidskapsel inclusief uitgebreide proefsessie).  Bied ik een gratis feestmakeup en feestkapsel voor 1 persoon ter waarde van 65 euro! Geef het als cadeau aan je moeder, je zus of je ceremoniemeester. Bekijk hiervoor ook mijn bruidspagina.

Vraag direct mijn bruidsflyer aan met alle informatie over mijn werkwijze, tarieven en voorbeeldfoto’s via info@sandravanuffelen.nl. Je kunt me natuurlijk ook bellen;  06 412 511 79. Geef bij je boeking aan dat je van de aanbieding gebruik wilt maken.

Ik hoor graag van je!

 

Groeten, Sandra