ONLINE EVENTS: Visagie nodig voor jullie livestream?

Sinds kort is het online event een mooi alternatief voor het congres, de conferentie, festival, kick-off of productlancering. Hoewel het nooit echt de ontmoetingen en het intermenselijke contact zal kunnen vervangen, zitten er zeker vele voordelen aan. Livestreams zullen snel een vaste plek veroveren als efficiënt en professioneel marketing- en communicatiemiddel.

Vergeet de visagie niet in jullie budget op te nemen

Prominente gasten, professionele dagvoorzitters en presentatoren rekenen erop dat visagie onderdeel is van het event. Ze komen letterlijk onder de (felle) schijnwerpers te zitten en willen er dan natuurlijk graag goed en gezond uitzien.

Wat kan visagie voor jullie online event betekenen?

Visagie zorgt ervoor dat storende elementen worden gecamoufleerd en dat mensen er onder het felle licht niet ongezond en bleek uitzien. De presentator, sprekers, moderator zijn op jullie digitale event lang in beeld en het is de menselijke natuur dat sterk opvallende dingen aan mensen, gaan afleiden van het verhaal wat ze vertellen. Een rode neus, een omhoogstaand plukje haar, een erg glimmend gezicht. Als visagist breng ik make-up aan bij zowel heren als dames..

Ik breng de make-up alleen daar aan waar het nodig is en zorg er daarmee voor dat mensen een rustig beeld geven, zonder glim, ongewenste roodheid, blauwe kringen. Bij dames breng ik de make-up aan zoals zij zelf gewend zijn (of een touch-up als ze al wat make-up dragen) en zet make-up wel zo aan dat deze geschikt is voor camera’s en felle lampen. Het is dus meer dan even een poedertje!

Meer visagisten nodig voor je livestream? Geen probleem!

Moeten er door omstandigheden, in heel korte tijd een groot aantal mensen tegelijkertijd klaarstaan voor de livestream? Dan kan het zijn dat er meerdere visagisten nodig zijn. Jullie wensen ervaren visagisten die snel en veilig werken, professionele en hygiënisch producten gebruiken, gewend zijn om met hooggeplaatste gasten te werken en zich netjes presenteren.

Ik kan in overleg met jullie berekenen hoeveel visagisten je nodig hebt voor je evenement en deze voor jullie regelen. Handig is dat je dan één aanspreekpunt hebt; ik regel verder alles qua communicatie. Mocht er iemand uitvallen dan kan ik ook snel zorgen voor een vervanger.

Je titel komt hier

  Vrijblijvend advies: Neem contact op met Sandra

  Ik denk graag met je mee. Dus als je vragen hebt, even wilt overleggen of een prijsopgave wilt, neem direct vrijblijvend contact met me op; 06 412 511 79

  Bel me terug:

  Mail me terug

     

    Je titel komt hier

     Neem contact op met Sandra

     Gebruik een van deze onderstaande formulieren en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op:

     Bel me terug:      Mail me terug: