over visagiste & haarstyliste Sandra van Uffelen

Meer dan 16 alweer ben ik de trotse eigenaar van mijn eigen bedrijf als full time freelance visagist haarstylist. Ik verzorg graag visagie en haarstyling bij fotoshoot, tv commercial, reclamecampagnes, zakelijke portretten, video, bruiden en evenementen. Ik geef ook trainingen en workshops make-up en haarstyling

Visagie voor fotoshoot in Delft, Den Haag, Rotterdam

Ik houd van mensen en werk graag samen. Met een fotograaf of met een heel team werken aan een reclamecampagne, (bedrijfs-)video of fotoshoot vind ik geweldig. Voor mij staat betrouwbaarheid, flexibiliteit en goede samenwerking centraal. Ik verdiep me vooraf in de opdracht, heb oog voor detail en denk graag mee.

En belangrijk vind ik het om mensen tijdens het opmaken op hun gemak te stellen zodat ze ontspannen voor de camera verschijnen.

Mijn specialiteit is een natuurlijke make-up (HD-make-uptechniek) die toch sterk genoeg is om goed over te komen op foto en video. Bij heren kan ik die vrijwel onzichtbaar aanbrengen, wat handig is voor bijvoorbeeld portretten en Webinars. Voor de sterkte van de make-up houd ik rekening met de wens van de opdrachtgever en het licht wat gebruikt wordt.

Natuurlijk is een trend make-up of een smokey eye ook geen probleem. Bekijk hiervoor mijn portfolio. Ben je professioneel fotograaf of videograaf en zoek je een visagist? Dan werk ik graag met je samen. Neem gerust vrijblijvend contact met me op.

WIE IS SANDRA?

Ik ben een geboren Westlander en woon vrijwel mijn hele leven al met plezier in De Lier, een dorp dat tussen Den Haag en Rotterdam in ligt waar ik samenwoon met mijn lief, John. In Delft en Rotterdam heb ik de Lerarenopleiding gevolgd en ben dus van oorsprong vakdocent Tekenen en Textiele Werkvormen. Omdat er indertijd weinig werk was voor mijn vak, ben ik begonnen in administratief werk. Ik heb hele leuke banen gehad als Directie Secretaresse en Hoofd Ledenadministratie.

Toen de creativiteit weer begon te kriebelen heb ik een professionele opleiding gevolgd tot visagiste en ben ik 2008 gestart met mijn eigen onderneming. Als ZZP-er kun je altijd aan het werk zijn, het stopt natuurlijk niet bij visagie en haarstyling opdrachten. Werkmateriaal goed schoonmaken, administratie, inkoop, Social Media, mail en website bijhouden. Maar als ik tijd overheb, houd ik van lezen, (kunst-) musea, quizen, spelletjes, wandelen, bloemschikken, historische gebouwen/kastelen bezoeken om meer over de geschiedenis te leren en uit eten, films. 

Bekijk hieronder met welke bekende Nederlanders en voor welke bekende bedrijven ik visagiste ben geweest.

 

 

Bekende opdrachtgevers

Bekende opdrachtgevers waar ik visagie voor heb verzorgd zijn onder andere:

Robeco, Phizer, Essent, TU Delft, Eneco, Sapph, Gemeente Den Haag, diverse ministeries, Consumentenbond, SAP, ANWB, John West,  Parbo Bier, LOI, Ziggo, Hommerson Casino’s, Youfone, Koninklijke Schouwburg,  Rabobank, Online.nl, Olympus, Calumet, Philips, Dungelmann Schoenen, ING, Shell, Beleggen International, RTV West, Price Waterhouse & Cooper, KPN, Rev’ít en Reed Business..

BN-ers waar ik visagist voor ben geweest zijn onder andere:

Voetbal coach Sarina Wiegman (TV interview serie), Weervrouw Helga van Leur (Campagne zonnepanelen), Presentator Eus Akyol (filmpje), presentatrice/fotograaf Sacha de Boer (gala presentatie) lStaatssecretaris Mona Keijzer (foto bij interview), Ruben Nicolai (commercial Youfone), Minister Ank Bijleveld (persconferentie, interviews), Laurien Verstraten (Pilotserie “Gasten”), Wilfred Genee (TV talkshow Beleggen International), Maarten van Rossum (Beleggen International), Johan Derksen (Beleggen International), Dieuwertje Blok (RTV West campagne), Annemarie van Gaal (Beleggen International), Henk Westbroek (Beleggen International), Debbie Petter (Koninklijke schouwburg magazine), Anniek Pfeifer (Campagneposter Koninklijke schouwburg), Willem Vermeend (TV show Beleggen International), Jetta Klijnsma (ABP congres), Chris Comvalius (bekend van GTST, voor voorlichtingsfilm), Robin Zijlstra (bekend van GTST voor Pilot serie Vallende sterren), Ben van de Burgh (Beleggen International), Dave von Raven (zanger The Kik) (Videoclip), Ellen Hoog (top-hockeyster) voor Sportswear fotoshoot

Opleidingen Visagie en Haarstyling

-2017 Masterclass Bridal Styling van Chica Charming

-2015 Allround wenkbrauwstylist van Menataupe Beautycare

-2014 6-daagse Masterclass topstylist Tom Sebastian haarstyling en make-up

-2013 3-daagse Masterclass topstylist Tom Sebastian make-up

-2013 workshop `donkere huid Pascale Tesser

-2012 Workshop HD Make-uptechnieken Tine van Orschot en Pascale Tesser

-2011 Cursus hairstyling  Masterstylist Patrick Cameron, Wella Studio’s Londen

-2010 Training Assessor t.b.v. Branche diploma Visagie van Platform Visagie

-2009 Make-up On the set B Academy (Pascale Tesser) Amsterdam

-2009 Workshop hairstyling Sylvia Hartman

-2009 Workshop Bridal hairstyling Xan&Rich

-2009Workshop NailArt MF Nail Cosmetics

-2008 Opleiding Hairstyling On the set basics  B Academy Amsterdam

-2006 Opleiding Visagie en Haarstyling Haagse Visagie school (diploma)

-Vooropleidingen; Lerarenopleiding Tekenen en Management Assistent (diploma)

Masterclasses

Mijn bedrijf brengt me veel afwisseling. Ik leer zoveel verschillende mensen kennen en werk op bijzondere plaatsen. Ik ben dol op mijn vak. Ieder jaar volg ik masterclasses op make-up- en haarstyling gebied om mijn vaardigheden te verbeteren en me op de hoogte te houden van de laatste visagie trends en technieken.

Door me te specialiseren in een mooie natuurlijke make-up, die als het moet, zelfs vrijwel onzichtbaar is, kan ik je photoshop tijd flink beperken. En bij film of video opnamen zal goede visagie een veel rustiger beeld opleveren zonder roodheid of ‘glim’, waardoor alle aandacht op de boodschap gericht blijft. Belangrijk dus voor je klant die een professioneel resultaat wenst.

Den Haag, Rotterdam Nederland of buitenland

Ook voor visagiste opdrachten om in het buitenland te werken meld ik mij graag aan. Engels is geen probleem.

Wil je meer weten over mijn werk en vaardigheden, neem dan een kijkje in de portfolio, waarvoor ik alle visagie en haarstyling heb gedaan en neem vrijblijvend contact met me op voor meer informatie of een offerte.

Je titel komt hier

  Neem contact op met Sandra

  Gebruik een van deze onderstaande formulieren en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op:

  Bel me terug:

  Mail me terug

     

    Je titel komt hier

     Neem contact op met Sandra

     Gebruik een van deze onderstaande formulieren en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op:

     Bel me terug:      Mail me terug: