Workshops Make-up of Haarstyling

Met ruim 15 jaar ervaring als visagiste heb ik al heel wat workshops mogen verzorgen voor vrijgezellendag of groepen dames/ vriendinnen, van bedrijfsfeest tot zussendag. Van oorsprong ben ik gediplomeerd vakdocent (Tekenen). Daarom vind ik het ook altijd heel leuk om mensen d.m.v. een workshop te leren zichzelf goed op te maken en visagie tips en tricks door te geven. Of dames met (schouder-) lang haar via een aantal handige technieken te leren hoe ze hun eigen haar snel zelf kunnen opsteken, vlechten of krullen. Een gezellige en nuttige middag/avond gegarandeerd.

 

 

Workshop Make-up  

‘Nu ik ouder wordt, heb ik misschien toch een andere make-up nodig’

‘Welke oogschaduw kleuren staan mij nou het beste?’

‘Op advies heb ik make-up aangeschaft maar uiteindelijk gebruik ik het nooit’.

Wil jij er elke dag goed uitzien?

In deze praktische workshop gaan we werken aan een goede dag make-up met de kleuren die het mooist staan bij jou! Een goede make-up hoeft niet veel tijd te kosten en bestaat niet uit dikke lagen. Belangrijk is dat je de juiste kleuren en producten gebruikt en deze op de juiste plaats en op de juiste manier aanbrengt. En dat is niet moeilijk als je een aantal goede basistechnieken beheerst en meer weet over goede materialen. En die ga ik je in deze workshop make-up leren zodat jij er voortaan elke dag goed uit kunt zien!

Alles gaat in eenvoudige stappen en onder goede begeleiding zodat iedereen het kan leren.

Wat kost een Make-up Workshop?

8 t/m10 personen € 35,- p.p.

5 t/m 7 personen € 45,- p.p.

4 personen € 55,- p.p.

3 personen € 70,- p.p.

2 personen € 100,- p.p.

1 persoon  Dit is een persoonlijke workshop make-up, intensiever van opzet. Alle aandacht gaat naar jouw specifieke gezichtskenmerken en make-upwensen en de kleuren die voor jou geschikt zijn. Kijk voor meer informatie bij Personal Make-up Training.

Prijzen zijn exclusief reiskosten à €0,30/km vanaf De Lier

 

Wat krijg je er voor?

* 2,5 à 3 uur make-up technieken om te oefenen, veel make-up informatie en vele kleuren die je kunt uitproberen. Hoe minder mensen er in de groep zitten, hoe meer persoonlijke aandacht je krijgt.

* Je workshopdocent is een visagiste en gediplomeerd vakdocent met ruim 15 jaar ervaring die heel graag haar kennis met je deelt.

* Ik zorg voor alle spiegels en heel veel make-upkleurtjes om uit te kiezen.

* Heel veel tips & tricks en adviezen.

* Ik gebruik alleen hypoallergene make-up die niet getest is op dieren.

* Ik heb een kleine voorraad make-up bij me dus het is mogelijk om ter plaatse ook make-up aan te schaffen als je wilt maar er is geen enkele verplichting hiervoor!

Een kleine investering voor een leven lang plezier!

Voor workshops voor vrijgezellendag kijk onderaan deze pagina.

 

Personal Make-up Training

Heb je een eigen bedrijf of een  functie binnen waardoor je veel met belangrijke klanten werkt, presentaties geeft, op het podium staato voor camera moet verschijnen?: Dan kun je niet meer volstaan met mascara en een ooglijntje om jezelf goed te presenteren. Een uiterlijk waar zorg aan besteed is, geeft óók vorm aan je professionaliteit! Een effectieve make-up kan je uitstraling echt verbeteren. Het betekent niet ‘dikke lagen make-up’ en hoeft ook niet veel tijd te kosten. Wat jij wilt uitstralen, welke look jij voor je zelf wilt, staat centraal in deze persoonlijke workshop.

Wat kost het?

€195 (inclusief €40,95 btw)             
Tip: De workshop make-up voor werk is aftrekbaar voor de belasting.
Gratis foudation kwast of poederkwast

Wat krijg ik ervoor?

In deze praktische training ga je zelf aan de slag naar aanleiding van een van te voren besproken effect/doel dat je wilt bereiken. Je leert een verzorgde dag look te creëren die bij jou past en hoe je deze eenvoudig kunt veranderen in een avondlook. Onder intensieve begeleiding zul je de vele verrassende mogelijkheden van make-up ontdekken en op de juiste manier leren toepassen. Een waardevolle individuele training met concrete resultaten. Doelgericht en in een ontspannen sfeer. Onmisbaar voor iedere vrouw die zich optimaal wil presenteren.

Onlangs heb ik een personal make-up training gevolgd bij Sandra. Naarmate de tekenen van ouder worden steeds wat meer zichtbaar werden kreeg ik behoefte aan tips en manieren om te zorgen dat ik er toch verzorgd, fris en uitgerust uit kan zien. Dit zowel privé als professioneel. Maar wel op een natuurlijke manier, zonder dikke lagen make-up. Ik gebruikte tot nu toe alleen mascara en heel soms wat oogschaduw. Natuurlijk had ik me ook op You-tube kunnen storten maar toch die persoonlijke aandacht zou dan ontbreken. Dus heb ik contact opgenomen met Sandra en ik kan zeggen dat ik er heel blij mee ben dit te hebben gedaan. Sandra heeft me geleerd hoe een eenvoudige make-up te gaan gebruiken, maar wel een groot effect. Ze gaf tips, uitleg en kon me heel gericht advies geven. Verder was het gezellig, leuk en nam ze alle tijd. Een hele goede ervaring en aanrader!

Lucie

 

Workshop Haarstyling

‘Vlechten,  twisten, half-up kapsels,  bijzondere paardestaarten, knotten, krullen, stijlen’

‘Als ik een keer leuke rommelige knot heb gemaakt, gaat tie binnen een uur alweer los’

”Hoe krijg ik meer volume in mijn dunne haar?’

‘Speldjes blijven bij mij nooit goed vastzitten, zakken snel uit’

Zou het niet leuk zijn als je weet hoe je je eigen haar met wat eenvoudige technieken, mooi
kunt stylen zonder dat het al te veel tijd en moeite kost? Of het een keer extra mooi kunt doen voor een feestje?

Met deze unieke workshop leer je alles over de verzorging
en styling van je eigen haar. Opsteken, vlechten, twisten, krullen; Als je haar maar goed zit!

De workshop is geschikt vanaf schouderlang haar, zonder al te veel korte laagjes. App me gerust een foto als je wilt weten of jouw haar geschikt is voor de workshop

 

Wat kost zo’n workshop haarstyling?

4 personen € 55,- p.p.

3 personen € 70,- p.p.

2 personen € 100,- p.p.

1 persoon Dit wordt een persoonlijke workshop, intensiever van opzet, alle aandacht gaat naar jouw specifieke haarlengte en -structuur en kapsel wensen. Kijk voor meer informatie bij Personal Hairstyling Training

 

Wat krijg je er voor?

* Ik zorg voor spiegels, speldjes, elastiekjes en alle benodigde materialen en producten

* Een praktische workshop van 2,5 uur waarbij je vooral veel zelf aan de slag gaat

* Je leert een aantal eenvoudige handige technieken die je op verschillende manieren kunt toepassen.

* Informatie over de verzorging van je haar, haarstyling producten en haarstyling tools.

* Heel veel tips en tricks.

Haarstyling cursus – workshop door professioneel visagiste / haarstyliste Sandra van Uffelen Rotterdam en Delft en Den Haag en Utrecht en in het Westland

 

 

Personal Workshop Haarstyling

Als jij je haar net wat professioneler wilt stylen zodat het goed bij jouw gezicht en persoonlijkheid past, dan zit je in deze workshop goed.

Via een intake formulier wil ik eerst graag weten wat voor haar je hebt en wat je kapselwensen zijn. Wil je een aantal klassieke kapsels leren, hoe je een visgraatvlecht maakt of ben je fan van nonchalante knotten? Naar aanleiding van je wensen, wordt de workshop op maat voor jou aangepast zodat je alleen leert wat je wilt leren. Je krijgt informatie over haarverzorging, het drogen van je haar. Adviezen over de handigste stylingsproducten en tips & tricks voor het maken van de mooiste krullen of het stijl maken van je haar. Ik demonstreer hoe je de door jou gewenste kapsels kunt maken en goed vastzetten. Daarna ga je onder mijn begeleiding, lekker zelf aan de slag met je eigen haar en kun je al je vragen stellen. Heb je haarproducten of -tools waarvan je niet weet hoe je je moet gebruiken. neem ze gerust mee en ik leg je uit hoe het werkt en of het geschikt is voor jouw haar.

                                                                                                   ‘Life’s short; Why not look fabulous every day?!’

Wat kost het?

€195 (inclusief €40,95 btw)
Tip: workshops voor werk zijn aftrekbaar voor de belasting.

 

Wat krijg ik ervoor?

*Je leert op een praktische manier je haar bewerken en te stylen naar het soort kapsels wat we van te voren samen bespreken.

* Je weet welke producten en haarstyling tools je nodig hebt en wat je juist beter kunt vermijden.

* Je leert een aantal professionele haarstylings technieken waar je verschillende soorten kapsels mee kunt maken.

* Basis haarstylingssetje en folder met vele “haartips en weetjes’ en een naslag met beschrijving van de gemaakte kapsels.

Vrijgezellendag Make-up Workshop  (gratis voor de bruid)

Organiseer je een vrijgezellendag voor je vriendin die binnenkort gaat trouwen? Dan is een visagie workshop een goede start! Hebben jullie een goede locatie dan kom ik met alle spullen bij jullie thuis en gaan we er een gezellige middag van maken.

Start jullie vrijgezellendag met een gezellige workshop waarbij we stap voor stap een mooie avondmake-up (smokey eyes?) leren maken. En er is natuurlijk ook ruimte voor bijkletsen tussendoor. Waar let je op bij foundation? Welke kleuren staan mij het mooist? Hoe breng je oogschaduw echt mooi aan?  Alles nemen we stap voor stap door zodat jullie er daarna allemaal prachtig uitzien en weten hoe je je goed kunt opmaken voor de bruiloft.


Wat kost het?

10 t/m 15 aanwezige personen €35,- p.p. en voor de  aanstaande bruid is de workshop make-up gratis!

16 t/m 20 aanwezige personen € 30,- p.p. en voor de aanstaande bruid is de workshop gratis!

 

Wat krijgen jullie ervoor?

*Een goede en gezellige workshop van een visagiste / docente met ruim 15 jaar ervaring.

*Ik kom op locatie met alle benodigde spiegels en heel veel make-up kleurtjes  (professioneel merk).

*ik gebruik hypoallergene make-up die niet op dieren wordt getest.

 

Offerte gewenst voor event?

Heb je specifieke wensen? Een bedrijfsuitje waarbij je een leuke workshop zoekt voor alle dames (ik kan ook met meerdere visagisten workshops geven) of een vrijgezellenfeest. Er is van alles mogelijk. Bel of mail me vandaag voor een leuk gesprek over uw workshop en een offerte op maat;

06 412 511 79

 Ik verzorg graag een leuke en leerzame dag!

In het Westland: Naaldwijk of ’s gravenzande en Delft, Maassluis, Rijswijk Voorburg of Zoetermeer geef ik regelmatig de workshop haarstyling of workshop visagie

♦ Zoek je een langere, meer intensieve workshop? Of heb je een aangepast programma nodig voor een vrijgezellendag, vrijgezellenfeest, bedrijfsevent of meidendag?
♦ Voor grotere groepen kan ik zorgen voor meerdere ervaren visagisten
♦ Wil je iemand een leuke cadeaubon geven voor een workshop? Die kan ik digitaal naar je toe sturen. Aanpassen naar wens, printen en klaar. Mooie originele verrassing en je betaalt via een tikkie voor de dag dat de workshop wordt gegeven (of contant op de dag zelf).

Mail me gerust; Er is heel veel mogelijk!

Workshop Visagie of Haarstyling voor vrijgezellenfeest of vrijgezellendag van professioneel visagiste / haarstyling Sandra van Uffelen. In Rotterdam, Rijswijk, Ridderkerk, Delft en Den Haag en Utrecht en in het Westland, Naaldwijk, Hoek van Holland, ’s -Gravenzande, Wateringen, Voorburg, Schiedam, Vlaardingen en Scheveningen heb ik al vele workshops mogen geven

 

 

Je titel komt hier

  Neem contact op met Sandra

  Gebruik een van deze onderstaande formulieren en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op:

  Bel me terug:

  Mail me terug

     

    Je titel komt hier

     Neem contact op met Sandra

     Gebruik een van deze onderstaande formulieren en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op:

     Bel me terug:
      Mail me terug: