Workshops Make-up and Haarstyling

In 12 jaar heb ik al heel wat workshops mogen verzorgen voor vrijgezellendag of groepen dames/ vriendinnen, van bedrijfsfeest tot zussendag. Van oorsprong ben ik gediplomeerd vakdocent. Daarom vind ik het ook altijd heel leuk om mensen d.m.v. een make-up workshop te leren zichzelf goed op te maken en visagie tips en tricks door te geven.

En hoe lastig is het om zelf iets leuks te doen met je eigen haar? Voor dames met (half)lang haar heb ik heel wat technieken en tips om een aantal leuke kapsels te maken en te variëren in mijn workshop haarstyling. Gewoon thuis een gezellige middag met meiden bijkletsen en ondertussen iets leren, bijvoorbeeld in het Westland, Delft, Maassluis, Rijswijk Voorburg of Zoetermeer..

Organiseren jullie een vrijgezellenfeest in Den Haag of Rotterdam? Dan is het natuurlijk heel leuk om te beginnen met het leren van een goede feestmake-up voor het vrijgezellenfeest én voor de bruiloft..

  • Workshop make-up voor groepjes
  • Personal makeup training (1 persoon)
 • Workshop haarstyling voor kleine groepen
 • Personal workshop haarstyling  (1 persoon)
 • Vrijgezellendag Makeup workshop  (gratis voor de bruid)

 

Workshop Make-up  

‘Welke oogschaduw kleuren staan mij nou het beste?’

‘Op advies heb ik make-up aangeschaft maar uiteindelijk gebruik ik het nooit’.

‘nu ik ouder wordt, heb ik misschien toch een andere make-up nodig”

Wil jij er elke dag goed uitzien?

In deze praktische workshop gaan we werken aan een goede dag make-up met de kleuren die het mooist staan bij jou! Een goede make-up hoeft niet veel tijd te kosten. Maar belangrijk is dat je de juiste kleuren en producten gebruikt en deze op de juiste plaats en op de juiste manier aanbrengt. En dat is niet moeilijk als meer weet over de materialen en een aantal goede basistechnieken hebt. En die ga ik je in deze workshop make-up leren zodat jij er voortaan elke dag goed uit kunt zien!

 

Wat kost het?

8 t/m10 personen € 30,- p.p.

5 t/m 7 personen € 35,- p.p.

4 personen € 45,- p.p.

3 personen € 60,- p.p.

2 personen € 90,- p.p.

1 persoon  Dit is een persoonlijke workshop make-up, intensiever van opzet. Alle aandacht gaat naar jouw specifieke gezichtskenmerken en make-upwensen en de kleuren die voor jou geschikt zijn. Kijk voor meer informatie bij Personal Make-up Training.

Prijzen zijn exclusief reiskosten

 

Wat krijg je er voor?

* 2,5 uur make-up informatie, make-up technieken om te oefenen en vele kleuren die je kunt uitproberen. Hoe minder mensen er in de groep zitten, hoe meer persoonlijke aandacht je krijgt.

* Je workshopdocent is een visagiste en gediplomeerd vakdocent met 12 jaar ervaring die heel graag haar kennis met je wil delen.

* Heel veel tips & tricks en adviezen.

* Ik kom bij jullie op locatie en zorg voor alle spiegels en heel veel make-up (Tip; zorg voor voldoende ruimte aan tafel voor iedereen en alle spullen en voor veel licht).

* Ik gebruik alleen hypoallergene make-up die niet getest is op dieren.

* oogschaduw setje voor elke deelnemer voor groepen tot 4 deelnemers

Een kleine investering voor een leven lang plezier!

Voor workshops voor vrijgezellendag kijk onderaan deze pagina.

 


Personal Make-up training

Je krijgt bijvoorbeeld een andere functie binnen het bedrijf, je gaat meer met klanten gaat werken, presentaties geven of start je je eigen bedrijf: Dan kun je niet meer volstaan met mascara en een ooglijntje om jezelf goed te presenteren. Een uiterlijk waar zorg aan besteed is, geeft óók vorm aan je professionaliteit! Een effectieve make-up hoeft niet veel tijd te kosten en kan je uitstraling echt verbeteren. Wat jij wilt uitstralen, welke look jij voor je zelf wilt, staat centraal in deze persoonlijke workshop.

Wat kost het?

€169,40 (inclusief 29,40 btw)             
Tip: De workshop make-up voor werk is aftrekbaar voor de belasting.
Gratis kwastensetje

Wat krijg ik ervoor?

In deze praktische training ga je zelf aan de slag naar aanleiding van een van te voren besproken effect/doel dat je wilt bereiken. Je leert een verzorgde dag look te creëren die bij jou past en hoe je deze eenvoudig kunt veranderen in een avondlook. Onder intensieve begeleiding zul je de vele verrassende mogelijkheden van make-up ontdekken en op de juiste manier leren toepassen. Een waardevolle individuele training met concrete resultaten. Doelgericht en in een ontspannen sfeer. Onmisbaar voor iedere vrouw die zich optimaal wil presenteren. Met persoonlijk make-up advies en eigen kwastensetje.

 


Workshop Haarstyling

‘Vlechten,  twisten, half-ups,  bijzondere paardestaarten, knotten, krullen, stijlen’

‘Als ik een keer leuke rommelige knot heb gemaakt, gaat tie binnen een uur alweer los’

”hoe krijg ik meer volume in mijn dunne haar?’

‘speldjes blijven bij mij nooit goed vastzitten’

 

Zou het niet leuk zijn als je weet hoe je je eigen haar met wat eenvoudige technieken, mooi
kunt stylen zonder dat het al te veel tijd en moeite kost? Of het een keer extra mooi kunt doen voor een feestje?

Met deze unieke workshop leer je alles over de verzorging
en styling van je eigen haar. Opsteken, vlechten, twisten, krullen; Als je haar maar goed zit!

De workshop is geschikt vanaf half lang haar.

 

Wat kost het?

5 t/m 7 personen € 35,- p.p.

4 personen € 40,- p.p.

3 personen € 55,- p.p.

2 personen € 85,- p.p.

1 persoon  Dit wordt een persoonlijke workshop, intensiever van opzet, alle aandacht gaat naar jouw specifieke gezichtskenmerken haarlengte en -structuur Kapsel wensen. Kijk voor meer informatie bij Personal Hairstyling Training

 

Wat krijg je er voor?

* Een praktische workshop van 2,5 uur waarbij je vooral veel zelf aan de slag gaat

* Een aantal eenvoudige handige technieken die je altijd kunt toepassen.

* Informatie over haarstyling producten en haarstyling tools.

* Heel veel tips en tricks.

Workshops 4 beauty |haarstyling cursus – workshop door professioneel visagiste / haarstyliste Sandra van Uffelen Rotterdam en Delft en Den Haag en Utrecht en in het Westland

 


Personal Workshop Haarstyling

Als jij je haar net wat professioneler wilt stylen zodat het goed bij jouw gezicht en persoonlijkheid past, dan zit je in deze workshop goed.

Via een intake formulier wil ik eerst graag weten wat voor haar je hebt en wat je kapselwensen zijn. Wil je een aantal klassieke kapsels leren, hoe je een visgraatvlecht maakt of ben je fan van nonchalante knotten? Naar aanleiding van je wensen, wordt de workshop op maat voor jou aangepast. Je krijgt informatie over haarverzorging, het drogen van je haar. Adviezen over de handigste stylingsproducten en tips & tricks voor het maken van de mooiste krullen of het stijl maken van je haar. Naar aanleiding van de wensen op je formulier wordt ook gedemonstreerd hoe je de door jou gewenste kapsels kunt maken en goed vastzetten. Daarna ga je onder mijn begeleiding lekker zelf aan de slag met je eigen haar en kun je al je vragen stellen. Heb je haarproducten of -tools waarvan je niet weet hoe je je moet gebruiken. neem ze gerust mee en ik leg je uit hoe het werkt en of het geschikt is voor jouw haar.

‘Life’s short; Why not look fabulous every day?!’

 

Wat kost het?

€169,40 (inclusief 29,40 btw)
Tip: workshops voor werk zijn aftrekbaar voor de belasting.

 

Wat krijg ik ervoor?

*Je leert op een praktische manier je haar bewerken en te stylen naar het doel (soort kapsels) wat we van te voren samen hebben overlegd.

* Je weet welke producten en haarstyling tools je nodig hebt en wat je juist beter kunt vermijden.

* Professionele haarstylings technieken

* Basis haarstylingssetje en folder met vele haartips en ‘weetjes’.

 


Vrijgezellendag Make-up Workshop  (gratis voor de bruid)

Organiseer je een vrijgezellendag voor je vriendin die binnenkort gaat trouwen. Dan is een visagie workshop een goede start! Hebben jullie een goede locatie dan kom ik met alle spullen bij jullie thuis. Heb je een grote groep en geen geschikte locatie?  Dan is de workshop make-up op een prachtige strandlocatie ideaal! Voldoende ruimte voor de hele groep, een gezellige workshop en gelijk op de juiste plaats om lekker en niet te duur te eten en daarna te gaan stappen.

Start jullie vrijgezellendag met een gezellige workshop waarbij we stap voor stap een mooie avondmake-up (smokey eyes?) leren maken. En er is natuurlijk ook ruimte voor bijkletsen tussendoor. Waar let je op bij foundation? Welke kleuren staan mij het mooist? Hoe breng je oogschaduw echt mooi aan?  Alles nemen we stap voor stap door zodat jullie er daarna allemaal prachtig uitzien en weten hoe je je goed kunt opmaken voor de bruiloft


Wat kost het?

10 t/m 15 aanwezige personen €29,- p.p. en voor de  aanstaande bruid is de workshop make-up gratis!

16 t/m 19 aanwezige personen € 25,- p.p. en voor de aanstaande bruid is de workshop gratis!

20+ aanwezige personen €20,- p.p. en voor de aanstaande bruid is de workshop gratis

 

Wat krijgen we ervoor?

*Een goede en gezellige workshop van een visagiste / docente met 10 jaar ervaring.

*Ik kom op locatie met alle benodigde spiegels en heel veel make-up kleurtjes  (professioneel merk).

*ik gebruik hypoallergene make-up die niet op dieren wordt getest.

*Hebben jullie voor het vrijgezellenfeest geen eigen locatie dan weet ik nog een aantal prachtige locaties waar je ook (niet te duur) lekker kunt eten zodat je niet elke keer hoeft te verplaatsen met z’n allen.

*De workshop deelname op jullie vrijgezellenfeest is voor de ‘bride to be’ helemaal gratis

 

♦ Zoek je een langere, meer intensieve workshop? Of heb je een aangepast programma nodig voor een vrijgezellendag, vrijgezellenfeest, bedrijfsevent of meidendag?
♦ Voor grotere groepen kan ik zorgen voor meerdere ervaren visagisten
♦ Wil je iemand een leuke cadeaubon geven voor een workshop?

Mail me gerust; Er is heel veel mogelijk!

 

Workshops4beauty voor vrijgezellenfeest of vrijgezellendag van professioneel visagiste / haarstyling Sandra van Uffelen. In Rotterdam, Rijswijk, Ridderkerk, Delft en Den Haag en Utrecht en in het Westland, Naaldwijk, Hoek van Holland, ’s -Gravenzande, Wateringen, Voorburg, Schiedam, Vlaardingen en Scheveningen heb ik al vele workshops mogen geven

Vrijgezellenfeest vrouwen van Onemotion

 

Offerte?

Heeft u specifieke wensen? Of heeft u een vrijgezellendag met een speciaal schema. Er is van alles mogelijk. Bel of mail me vandaag voor een leuk gesprek over uw workshop en een offerte op maat;

06 412 511 79

 Ik verzorg graag een leuke en leerzame dag!

Je titel komt hier

  Neem contact op met Sandra

  Gebruik een van deze onderstaande formulieren en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op:

  Bel me terug:

  Mail me terug

     

    Je titel komt hier

     Neem contact op met Sandra

     Gebruik een van deze onderstaande formulieren en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op:

     Bel me terug:
      Mail me terug: