Een van de dingen van mijn werk waar ik altijd erg van kan genieten is bruidsstyling: bruidsvisagie en bruidskapsel. Een bruid op haar allermooist maken, helemaal naar haar eigen wensen en een kapsel stylen dat mooi past bij de stijl van de bruid, haar jurk en de bruiloft, geeft me veel voldoening.

Tegenwoordig is er zoveel mogelijk op het gebied van trouwen. Er zijn veel minder regels en verplichtingen dan vroeger en iedereen kan hun huwelijk precies zo organiseren als ze willen. Ik kom van alles tegen; van bruidsparen die heel eenvoudig trouwen met een ceremonie op het stadhuis en een mooi diner met een klein club intieme vrienden tot heel uitgebreid met 200 + gasten. Men verhuist met de gasten van lunch thuis naar trouwlocatie naar feestlocatie of doen alles op een plek; een boot, een landhuis, kasteel. Heerlijk! Allemaal persoonlijk en verschillend.

Dat geldt natuurlijk ook voor de bruidsvisagie en het kapsel. Waar de een kort haar heeft en sportief is met natuurlijke bruidsvisagie en eenvoudig kapsel, heeft een  ander haar haar speciaal voor de gelegenheid lang laten groeien voor een romantisch opgestoken of bohemian kapsel en een volle bruidsvisagie met soms kunstwimpers. Voor mij is het het belangrijkst dat ze zich op en top bruid voelen maar nog steeds zichzelf zijn. En dat kunnen we stap voor stap uitzoeken tijdens de uitgebreide proefsessie.

Hoewel er bij de tarieven voor bruidsvisagie en bruidskapsels soms de vraag opkomt of dat niet erg duur is, kan ik verzekeren dat dit niet het geval is. Als je kijkt naar de kostbare professionele producten die ik gebruik, de uiteindelijke totale tijd, voorbereiding  en gereden kilometers die ik maak en de verantwoordelijkheid die ik heb (failure is not an option!) om een bruid prachtig en op tijd bij haar aanstaande echtgenoot af te leveren, valt dit erg mee. En daarnaast; over 10 jaar wil je nog steeds trots en gelukkig naar jullie trouwfoto’s kijken waarop zowel je kapsel als je bruidsvisagie de hele dag zo mooi is blijven zitten.. Hieronder een overzicht van een aantal bruiden die ik gestyled heb in de regio Rotterdam, Den haag.

Meer informatie kun je vinden op mijn bruidspagina.

 

()

 

()

 

()