portfolio:
Bruidsmake-up & Bruidskapsels

Een van de dingen van mijn werk waar ik altijd erg van kan genieten is bruidsstyling: bruidsvisagie en bruidskapsel. Een bruid op haar allermooist maken, helemaal naar haar eigen wensen en een kapsel stylen dat mooi past bij de stijl van de bruid, haar jurk en de bruiloft, geeft me veel voldoening. Meer informatie kun je vinden op mijn bruidspagina.

 
Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Foto: | Bruidsvisagie | Bleiswijk

Foto: Chris Lansing | Bruidsmake-up | Voorburg

Bruidsstyling | Den Haag

Foto: | Bruidsvisagie | Bleiswijk

Bruidsstyling visagie en bruidskapsels

Tegenwoordig is er zoveel mogelijk op het gebied van trouwen. Er zijn veel minder regels en verplichtingen dan vroeger. Iedereen kan hun huwelijk precies zo organiseren als ze willen. Ik kom van alles tegen; van bruidsparen die heel eenvoudig trouwen met een ceremonie op het stadhuis en een mooi diner daarna tot heel uitgebreid met 200 + gasten. Men verhuist met de gasten van lunch thuis naar trouwlocatie naar feestlocatie of doen alles op een plek; een boot, een landhuis, kasteel. Heerlijk! Allemaal persoonlijk en verschillend.

Dat geldt natuurlijk ook voor de bruidsvisagie en het kapsel. De een heeft kort haar en een sportief karakter en kiest voor natuurlijke bruidsvisagie en een eenvoudig kapsel. Een  ander heeft haar haar speciaal voor de gelegenheid lang laten groeien voor een romantisch opgestoken kapsel en wil een duidelijke bruidsvisagie met soms kunstwimpers. Voor mij is het het belangrijkst dat ze zich op en top bruid voelen maar nog steeds zichzelf zijn. En dat kunnen we stap voor stap uitzoeken tijdens de uitgebreide proefsessie.

 

Bruidsvisagie is niet duur.

Hoewel er bij de tarieven voor bruidsvisagie en bruidskapsels soms de vraag opkomt of dat niet erg duur is, kan ik verzekeren dat dit niet het geval is.  Kijk maar eens naar de kostbare professionele producten die ik gebruik, de uiteindelijke totale tijd, voorbereiding, gereden kilometers  en de verantwoordelijkheid die ik heb (failure is not an option!). Daarbij doe ik regelmatig dure masterclasses om de laatste technieken te beheersen. Om een bruid prachtig en op tijd bij haar aanstaande echtgenoot af te leveren en moet ik alles goed hebben voorbereid. Het moet ook van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat mooi blijven. Je wilt over 10 jaar toch nog steeds trots en gelukkig naar jullie trouwfoto’s kijken waarop zowel je kapsel als je bruidsvisagie de hele dag zo mooi zijn blijven zitten.. Hieronder een overzicht van een aantal bruiden die ik gestyled heb in de regio Rotterdam, Den haag.

Meer informatie kun je vinden op mijn bruidspagina.

Je titel komt hier

  Neem contact op met Sandra

  Gebruik een van deze onderstaande formulieren en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op:

  Bel me terug:

  Mail me terug

     

    Je titel komt hier

     Neem contact op met Sandra

     Gebruik een van deze onderstaande formulieren en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op:

     Bel me terug:      Mail me terug: