portfolio:
Bruidsmake-up & Bruidskapsels

 Een van mijn specialiteiten is bruidsstyling: bruidsvisagie en bruidskapsel. Een bruid op haar allermooist maken in het Westland of regio Rotterdam Den Haag is wat ik met veel plezier doe. 

Meer informatie over mijn bruidsarrangement kun je vinden op mijn bruidspagina.

Bruidsstyling visagie en bruidskapsels

Tegenwoordig is er zoveel mogelijk op het gebied van trouwen. Er zijn veel minder regels en verplichtingen dan vroeger. Iedereen kan hun huwelijk precies zo organiseren als ze willen. Ik kom van alles tegen; van bruidsparen die heel eenvoudig trouwen met een ceremonie op het stadhuis en aansluitend een mooi diner (bijvoorbeeld in De Lier, Naaldwijk en ‘s-gravenzande) tot heel uitgebreid met 200 + gasten. Men verhuist met de gasten van lunch thuis naar trouwlocatie naar feestlocatie of doen alles op een plek; een boot, een landhuis, kasteel. Heerlijk! Allemaal persoonlijk en verschillend.

Proefsessie door een ervaren Bruidsvisagiste

Dat geldt natuurlijk ook voor de bruidsvisagie en het kapsel voor je proefsessie. De één heeft kort haar en een sportief karakter en kiest voor natuurlijke bruidsvisagie en een eenvoudig kapsel. Een ander heeft haar haar speciaal voor de gelegenheid lang laten groeien voor een romantisch opgestoken kapsel en wil een duidelijke bruidsvisagie met soms kunstwimpers. Voor mij als bruidsvisagiste is het het belangrijkst dat ze zich op en top bruid voelen maar nog steeds zichzelf zijn. En dat kunnen we stap voor stap uitzoeken tijdens de uitgebreide proefsessie.

 

Bruidsvisagie is niet duur.

Hoewel er bij de tarieven voor bruidsvisagie en bruidskapsels soms de vraag opkomt of dat niet erg duur is, kan ik verzekeren dat dit niet het geval is. Denk maar eens aan de kostbare professionele producten die ik gebruik, de uiteindelijke totale tijd, voorbereiding, gereden kilometers  en de verantwoordelijkheid die ik heb (failure is not an option!). Daarbij doe ik regelmatig dure masterclasses (in Zoetermeer, Rijswijk, Delft, Vlaardingen) om de laatste technieken te beheersen. Om een bruid prachtig en op tijd bij haar aanstaande echtgenoot af te leveren en moet van te voren ik alles goed hebben voorbereid, gemaakte afspraken nakomen, zorgen dat ik niets vergeet mee te nemen, dat alles schoon is etc..

Bruidsstyling Zuid-Holland

Je look moet ook van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat mooi blijven. Je wilt over 10 jaar toch nog steeds trots en gelukkig naar jullie trouwfoto’s kijken waarop zowel je bruidsstyling de hele dag zo mooi zijn blijven zitten.. Hierboven een overzicht van een aantal bruiden die ik gestyled heb in de regio Rotterdam, Den haag.

Meer informatie kun je vinden op mijn bruidspagina.

Je titel komt hier

  Neem contact op met Sandra

  Gebruik een van deze onderstaande formulieren en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op:

  Bel me terug:

  Mail me terug

     

    Je titel komt hier

     Neem contact op met Sandra

     Gebruik een van deze onderstaande formulieren en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op:

     Bel me terug:      Mail me terug: