Bruidsvisagie en bruidskapsel aan huis

ZOEKEN JE EEN BRUIDSSTYLISTE VOOR JULLIE BRUILOFT?

Graag wil ik op jullie speciale dag je bruidsmake-up en bruidskapsel verzorgen!

Op je huwelijksdag wil je dat alles echt tot in de puntjes verzorgd is, zodat je de hele dag zorgeloos kunt stralen. Jou stylen tot een prachtige bruid is mijn passie. Ik heb inmiddels ruim 16 jaar ervaring met bruidsstyling en kom graag bij je thuis op je locatie (in de regio) voor een proefsessie en jullie huwelijksdag. Je make-up en bruidskapsel rustig en ontspannen in je eigen omgeving voordat je in je jurk stapt.

Bruidsarrangementen door Sandra van Uffelen, Rotterdam, Den Haag, Delft, Zuid-Holland

Bruidsarrangementen 

(NB: Tot eind juli ben ik volgeboekt voor bruidsarrangementen)

Bruidsmake-up en haarstyling:  €465,- inclusief:

 • uitgebreide proefsessie aan huis van ± 3  uur
 • bruidsstyling op de grote dag ± 3 uur
 • alle reiskosten (radius 25 km rond De Lier) m.u.v. parkeerkosten
 • lipstick
 • handige bruidstips
 • checklist bruidsbenodigdheden bruiloft
 • plaatsen van haaraccessoires en sluier
 • indien gewenst, assistentie bij het aantrekken van je jurk

Hier kun je mijn uitgebreide bruidsflyer downloaden met alle informatie en prijzen van de bruidsstyling arrangementen.

Mail me als je vragen hebt of wilt boeken (graag met je adres en telefoonnummer)

 

 

 

Ik werk als bruidsstylist vooral in regio Den Haag en Rotterdam, het Westland; Naaldwijk, Honselersdijk, ’s-Gravenzande, Monster, De Lier, Poeldijk, Monster, Wateringen, Delft, Maassluis, Vlaardingen, Zoetermeer, Voorburg, Schiedam Spijkenisse, Hoogvliet, Rijswijk, Wassenaar. Binnen deze plaatsen worden geen extra reiskosten berekend. 

Wat houdt de proefsessie van jouw bruidsstyling nu precies in?

In deze blog leg ik het allemaal uit.

Bekijk de blog

 

Waarom zou je voor mij kiezen als bruids-styliste?

♥ Ik werk ruim 16 jaar full time als visagiste en haarstyliste  (en bruidsstyliste). Ik ben in beide vakken gespecialiseerd en volg ook dit jaar masterclasses om de nieuwste technieken en kapsels te beheersen.
♥ Ik luister goed naar jouw wensen. Draag jij zelf dagelijks liefst weinig make-up, dan respecteer ik dat en kan ik jou een prachtige natuurlijke bruidsmake-up  geven,  zodat je nog steeds helemaal je zelf bent. Als je liever een uitbundige make-up wenst inclusief kunstwimpers, is dat natuurlijk ook geen probleem.
♥ Ik werk alleen met hoog gepigmenteerde en professionele make-up, en speciale fixatie producten waardoor jij het beste resultaat krijgt en jouw bruidslook de hele dag mooi blijft. 

♥ Mijn make-up wordt door intensief gebruik, regelmatig vernieuwd en ik vind het belangrijk mijn kwasten en sponsjes altijd goed te reinigen waardoor ik hygiënisch en verantwoord werk.
♥ Mocht ik ooit door een calamiteit voor je bruiloft uitvallen, dan heb ik een uitgebreid netwerk aan vakvrouwen die direct en zonder extra kosten, kunnen inspringen. Maar ik ben er zeer trots op te kunnen zeggen dat ik in 16 jaar nog bij geen enkele bruid verstek heb laten gaan.
♥ Van bruiden hoor ik vaak dat ik hen door mijn ruime tijdsplanning en relaxte houding,  een heerlijk rustig begin van hun hectische dag heb bezorgd. Dat vind ik een groot compliment!

Trouwen jullie in het buitenland?

Juist in een warme zonnige omgeving is het belangrijk om je bruidsmake-up en kapsel de hele dag mooi te houden. Je ziet dit tenslotte nog jaren terug op de foto’s. Het is fijn om dan een Nederlands sprekende bruidsstylist bij je te hebben waarmee je in Nederland al een uitgebreide proefsessie hebt kunnen doen. Je kunt dan volledig vertrouwen op een resultaat dat helemaal naar je zin is. 

Bridal Styling in Holland or abroad 

You’re getting married. How lovely! I’d love to do your make up and hair. I gladly come to your home so you’ll have a comfortable and relaxed start of your wedding day. Whether you’d like to have a natural or more expressive look, I’m gonna make sure that it stays on all day. Please email your wedding date and location and I’ll provide you with all the information (in English) you need. If you have any questions, please don’t hesitate to contact me. Bridal makeup artist and hairstylist, region The Hague / Den Haag, Rotterdam, Rijswijk, Naaldwijk, De Lier (Het Westland), Wassenaar, Scheveningen.  English speaking and available for your bridal makeup and bridal updo or bridal hairstyling in Holland or abroad.

Enkele referenties

Veel complimenten
Resultaat was prachtig! Ontzettend veel complimenten gekregen van onze bruiloft -gasten. Sandra haar manier van werken is ontspannend, wij voelden ons heel vrij. Niks is te gek en ze denkt heel erg mee. Sandra, wij kunnen iedereen jou aanbevelen. Onze dank is groot. -S. Cortenbach
Ik ben Sandra ontzettend dankbaar dat ze me op mijn belangrijke dag zo mooi heeft gemaakt
Ik ben afgelopen zaterdag getrouwd en heb Sandra gevraagd om mijn haar en make-up te verzorgen. Een hele goede keuze! Al vanaf het begin kreeg ik steeds snel en duidelijk antwoord. Tijdens de proefsessie bleek Sandra ontzettend aardig, leuk en meedenkend. Samen hebben we uitgevogeld hoe ik eruit moest zien op de dag zelf. Voor mijn bruiloft heeft Sandra het haar en make-up gedaan van een (volwassen) bruidsmeisje, het haar van een ander bruidsmeisje en natuurlijk mijn eigen haar en make-up. We waren allemaal erg tevreden. Ik heb ontzettend veel complimenten gekregen over mijn kapsel en make-up en zag er volgens de gasten stralend uit. Bovendien heeft het, ondanks ontzettend slecht weer, de hele dag gezeten en heb ik niet een keer hoeven bijwerken. Ik ben Sandra ontzettend dankbaar dat ze me op mijn belangrijke dag zo mooi heeft gemaakt en kan haar alleen maar van harte aanraden.  -M. Le Loux-Buxton
 
Sandra is netjes op tijd, reageert snel op mails en komt ze afspraken na.
Sandra heeft mijn haar en make-up voor mijn bruiloft verzorgd, echt super gedaan! Duidelijk iemand met veel ervaring. Ze helpt meedenken wat mooi staat (en wat bij de persoon past) en geeft goede persoonlijke adviezen. Voelde me echt supermooi op de grote dag en kreeg heel veel complimenten over mijn haar en make-up. Ook mijn man, die eerst bang was voor overdreven make -up, vond het prachtig. Sandra heeft ook haar en make up van mijn twee zussen gedaan, zij zagen er ook geweldig uit. Verder is Sandra netjes op tijd, reageert snel op mails en komt ze afspraken na. Kortom, ik zou Sandra zeker aanbevelen. V
Sandra heeft oog voor detail en past de stijl aan de persoon aan.

Sandra heeft oog voor detail en past de stijl aan de persoon aan. Ik was prachtig opgemaakt maar het zag er nog steeds natuurlijk uit, en niet over de top. Dat past bij mij. Op de dag zelf was ze heel relaxt en behulpzaam, heel erg prettig. -Eveline

Je titel komt hier

  Neem contact op met Sandra

  Gebruik een van deze onderstaande formulieren en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op:

  Bel me terug:

  Mail me terug

     

    Je titel komt hier

     Neem contact op met Sandra

     Gebruik een van deze onderstaande formulieren en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op:

     Bel me terug:      Mail me terug: