over visagiste & haarstyliste Sandra van Uffelen

Meer dan 16 alweer ben ik de trotse eigenaar van mijn eigen bedrijf als full time freelance visagist haarstylist. Ik verzorg graag visagie en haarstyling bij fotoshoot, tv commercial, reclamecampagnes, zakelijke portretten, video, bruiden en evenementen. Ik geef ook trainingen en workshops make-up en haarstyling

MIJN WERK ALS VISAGISTE

Een visagiste is een specialist in het aanbrengen van make-up voor een specifiek doel zoals een commercial, fotoshoot voor reclame of PR-doeleinden.  

Ik houd van mensen en werk graag samen.  Visagiste zijn voor een reclamecampagne, (bedrijfs-)video of fotoshoot in samenwerking met een fotograaf en of productie team vind ik geweldig. Voor mij staat betrouwbaarheid, flexibiliteit en goede samenwerking centraal. Ik verdiep me vooraf in de opdracht, heb oog voor detail en denk graag mee.

En belangrijk vind ik het om mensen tijdens het opmaken op hun gemak te stellen zodat ze ontspannen voor de camera verschijnen.

Mijn specialiteit als visagist is een make-up (HD-make-uptechniek) die heel natuurlijk overkomt en toch sterk genoeg is om goed over te komen op foto en video. Bij heren kan ik noodzakelijke make-up vrijwel onzichtbaar aanbrengen, wat handig is voor bijvoorbeeld portretten en Webinars. Voor de sterkte van de make-up houd ik rekening met de wens van de opdrachtgever en het licht wat gebruikt wordt.

Natuurlijk is een trend make-up of een smokey eye ook geen probleem. Bekijk hiervoor mijn portfolio. Ben je professioneel fotograaf of videograaf en zoek je een visagist? Dan werk ik graag met je samen. Neem gerust vrijblijvend contact met me op.

 

WIE IS SANDRA?

Ik ben een geboren Westlander en woon vrijwel mijn hele leven al met veel plezier in De Lier, een dorp dat tussen Den Haag en Rotterdam in ligt waar ik samenwoon met mijn lief, John. In Delft en Rotterdam heb ik de Lerarenopleiding gevolgd en ben dus van oorsprong vakdocent Tekenen en Textiele Werkvormen. Omdat er indertijd weinig werk was voor mijn vak, ben ik begonnen in administratief werk. Toen ik nog geen visagiste was heb ik hele leuke banen gehad als Directie Secretaresse bij een ingenieursbureau en Hoofd Ledenadministratie.

Toen de creativiteit weer begon te kriebelen heb ik een professionele opleiding gevolgd tot visagiste en ben ik 2008 gestart met mijn eigen bedrijf. Als Zelfstandig visagist kun je altijd aan het werk zijn, het stopt natuurlijk niet bij visagie en haarstyling opdrachten: Werkmateriaal goed schoonmaken, administratie, inkoop, Social Media, mail, offertes en website bijhouden. Maar als ik tijd overheb, houd ik van lezen, (kunst-) musea, quizen, zingen (Karaoke fan en heb in een ver verleden in een band gezongen), spelletjes, wandelen, tuinieren, bloemschikken, historische gebouwen/kastelen bezoeken om meer over de geschiedenis te leren, films en uit eten met mijn lief. 

Bekijk hieronder met welke bekende Nederlanders en voor welke bekende bedrijven ik visagist ben geweest.

 

 

Bekende opdrachtgevers

Bekende opdrachtgevers waar ik visagie voor heb verzorgd:

Advocatenkantoor PelsRijcken (bedrijfsfilmpjes / portretten), Kayori Bedtextiel ( tv commercial en collectie shoots) Robeco Rotterdam, Phizer, Essent, TU Delft, Eneco (instructiefilmpje en fotoshoot met Rienus Krul), Sapph (billboards en collectie), Gemeente Den Haag, diverse ministeries, Consumentenbond, SAP, ANWB (youtube advertising), John West (reclame filmpjes),  Parbo Bier (TV Reclame), LOI, Ziggo (visagie workshops en beautyteam event), Hommerson Casino’s (reclamefilmpje), Youfone (TV Commercial met Ruben Nicolai) , The Kik (videoclip “Simone” in Rotterdam).

Koninklijke Schouwburg (Magazine),  Rabobank (zakelijke portretten), Online.nl (billboard), Olympus, Calumet (evnts, Philips, Dungelmann Schoenen (collectie shoot), ING, Shell (interne reclame campagne), Beleggen International (Talkshow), RTV West, Price Waterhouse & Cooper, KPN, Rev’ít (commercial Rotterdam) en Reed Business..

. BN-ers waar ik visagist voor ben geweest:

Voetbal coach Sarina Wiegman (TV interview serie), Weervrouw Helga van Leur (Campagne zonnepanelen), Presentator Eus Akyol (filmpje), presentatrice/fotograaf Sacha de Boer (gala presentatie) Staatssecretaris Mona Keijzer (foto bij interview Den Haag), Ruben Nicolai (commercial Youfone), Minister Ank Bijleveld (persconferentie, interviews). Laurien Verstraten (Pilotserie “Gasten” in Rotterdam),

VISAGIE in Den HAAG VOOR TALKSHOW BELEGGEN INTERNATIONAL

Wilfred Genee (TV talkshow Beleggen International) opnames Den Haag, Maarten van Rossum , Johan Derksen, , Annemarie van Gaal, Henk Westbroek in Den Haag, Politicus Willem Vermeend, Schrijfster Yvonne Keuls. 

Dieuwertje Blok (RTV West fotocampagne), Debbie Petter (Koninklijke schouwburg magazine), Anniek Pfeifer (Campagneposter Koninklijke schouwburg), , Jetta Klijnsma (ABP congres), Chris Comvalius (bekend van GTST, voor voorlichtingsfilm), Robin Zijlstra (bekend van GTST voor Pilot serie Vallende sterren), , Dave von Raven (zanger The Kik) (Videoclip), Ellen Hoog (top-hockeyster) voor Sportswear fotoshoot

Opleidingen Visagie en Haarstyling
-2017 Masterclass Bridal Styling van Chica Charming

-2015 Allround wenkbrauwstylist van Menataupe Beautycare

-2014 6-daagse Masterclass topstylist Tom Sebastian haarstyling en make-up

-2013 3-daagse Masterclass topstylist Tom Sebastian make-up

-2013 workshop `donkere huid Pascale Tesser

-2012 Workshop HD Make-uptechnieken Tine van Orschot en Pascale Tesser

-2011 Cursus hairstyling  Masterstylist Patrick Cameron, Wella Studio’s Londen

-2010 Training Assessor t.b.v. Branche diploma Visagie van Platform Visagie

-2009 Make-up On the set B Academy (Pascale Tesser) Amsterdam

-2009 Workshop hairstyling Sylvia Hartman

-2009 Workshop Bridal hairstyling Xan&Rich

-2009Workshop NailArt MF Nail Cosmetics

-2008 Opleiding Hairstyling On the set basics  B Academy Amsterdam

-2006 Opleiding Visagie en Haarstyling Haagse Visagie school (diploma)

-Vooropleidingen; Lerarenopleiding Tekenen en Management Assistent (diploma)

Masterclasses

Mijn bedrijf brengt me veel afwisseling. Ik leer zoveel verschillende mensen kennen en werk op bijzondere plaatsen. Ik ben dol op mijn vak. Ieder jaar volg ik masterclasses op make-up- en haarstyling gebied om mijn vaardigheden te verbeteren en me op de hoogte te houden van de laatste visagie trends en technieken.

Door me te specialiseren in een mooie natuurlijke make-up, die als het moet, zelfs vrijwel onzichtbaar is, kan ik je photoshop tijd flink beperken. En bij film of video opnamen zal goede visagie een veel rustiger beeld opleveren zonder roodheid of ‘glim’, waardoor alle aandacht op de boodschap gericht blijft. Belangrijk dus voor je klant die een professioneel resultaat wenst.

Den Haag, Rotterdam Nederland of buitenland
Ook voor visagiste opdrachten om in het buitenland te werken meld ik mij graag aan. Engels is geen probleem.

Wil je meer weten over mijn werk en vaardigheden, neem dan een kijkje in de portfolio, waarvoor ik alle visagie en haarstyling heb gedaan en neem vrijblijvend contact met me op voor meer informatie of een offerte.

Je titel komt hier

  Neem contact op met Sandra

  Gebruik een van deze onderstaande formulieren en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op:

  Bel me terug:

  Mail me terug

    Je titel komt hier

     Neem contact op met Sandra

     Gebruik een van deze onderstaande formulieren en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op:

     Bel me terug:


       

      Mail me terug: