Rood is de kleur van de najaars make-up

Wat zijn de trends voor het najaar? In mijn collage zie je het al; Voor de lippen zijn alle kleuren rood de trend voor najaar en winter. Van brandweer, bessen en frambozen tot bordeaux en kers; voor iedereen is wel een kleur rood te vinden die past. Hierbij wordt tegenwoordig ook weer het lippotlood gebruikt voor een mooie strakke omlijning.

De foundation blijft licht. Ideaal is het om een BB cream / gekleurde dagcrème te gebruiken. Door de lichte dekking en verzorgende ingrediënten, voel je bijna niet dat je iets op hebt maar camoufleert het net wat vlekjes en roodheid in je gezicht.

Vloeibare eyeliner is dé manier om je blik iets scherper en alerter te maken. Het is misschien niet heel eenvoudig om aan te brengen maar toch een kwestie van oefenen, de juiste techniek* en de juiste eyeliner. Lukt het echt niet, neem dan in plaats van de eyeliner een goed zwart (scherp geslepen) oogpotlood. Dat werkt iets eenvoudiger.

Met een wenkbrauwpotloodje kun je je wenkbrauwen netjes en onzichtbaar bijwerken. Trend is geen dunne streepjes maar juist wat vollere wenkbrauwen, wel goed geëpileerd en eindigend in een puntje zodat je ogen mooi omlijst worden.

*Wil je een keer echt goed leren make-up aanbrengen? Organiseer samen met vriendinnen een workshop visagie (of een personal make-uptraining) bij je thuis en leer voor eens en altijd hoe het hoort.

www.workshops4beauty.nl   06 412 51179