Voel je je ’s winters een beetje bleek? Bronzing poeder is DE manier om je gezicht weer een beetje kleur te geven.  Ze zijn er in losse poeders, balletjes en compact vorm. Compact poeders zijn het meest praktisch maar het is maar wat je voorkeur is.  Zoals je in de collage ziet, zijn er veel kleuren “zon” Er zijn bronzing poeders met roze, oranje, gele ondertoon en sommigen zijn mat maar er zijn er ook veel glans en of glitter.

Kies een kleur die past bij je natuurlijke tint; vraag vòòr je aankoop in de winkel of ze verschillende kleuren bij je kunnen aanbrengen zodat je goed kunt checken wat je mooi staat. Heb je rimpeltjes of een wat onrustige huid? Kies dan een bronzing powder zonder glans en glitters, zodat deze niet benadrukt wordt.

Zorg voor een goede grote poederkwast om de bronzing poeder luchtig aan te kunnen brengen. Haal je kwast over de poeder en breng deze lichtjes aan op je voorhoofd, wangen, neus en  kin. Vergeet niet ook een beetje kleur aan je hals te geven zodat deze niet te “wit” afsteekt (kijk uit bij lichte kleding!).

Voilá, supersnel een gezonde zonnige look!